Offerte voor Transportbedrijf in Leiden

Bij de volgende bedrijven kunt u een offerte opvragen. U zoekt op transportbedrijf in Leiden. Wij vonden 2 bedrijven voor een offerte over transportbedrijf in Leiden voor u. meer

Prijsopgave voor transportbedrijf opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Ik wil een tafel van 200 bij 100 en 5 stoelen van Aldo van Eycklaan 31 Oegstgeest naar Breestraat 4 Delft vervoeren. Het appartement in delft is op de eerste verdieping en heeft alleen een trap. Ik kan helpen met tillen maar kan het niet alleen. Graag hoor ik wat u hiervoor vraagt. ”

Aangevraagd op woensdag 18 maart 2020

“Zo snel mogelijk spullen van de Ikea naar mijn huis in Utrecht brengen. Ik heb geen auto waarmee ik dit zelf kan vervoeren. Het zal gaan om een kast, bed en bureau.”

Aangevraagd op dinsdag 2 oktober 2018

“Via een veiligsite een houtkachel grkocht, welke van Leiden naar Groningen gebracht moet worden. Graag offerte voor deze opdracht.”

Aangevraagd op maandag 18 december 2017

Aangesloten bedrijven

  • Hans Lubrecht Internationaal Transport B.V.

    Hans Lubrecht Internationaal Transport B.V. | Hollandse kwaliteit: betrokken en betrouwbaar.. Trefwoorden van Hans Lubrecht Internationaal Transport B.V. : transportbedrijf, internationaal transportbedrijf, transportbedrijf betrokken en betrouwbaar, transportbedrijf veilig en vakkundig, transportbedrijf voor flexibiliteit en kwaliteit, Nederlands transportbedrijf in de Benelux, lading veilig transporteren in containers, transport met maatwerk leveren, .

    tel. 010-3035447, Rhoneweg 88, 3198LE in Europoort-Rotterdam

    Meer over Hans Lubrecht Internationaal Transport B.V. contact website