Tao Yoga Dinsdagavond: 19.30 – 20.45

Tao Yoga zijn grondoefeningen die je uitnodigen om weer thuis te komen in je lijf.

Tao Yoga  Dinsdagavond: 19.30 – 20.45

Tao Yoga zijn grondoefeningen die je uitnodigen om weer thuis te komen in je lijf. Het is niet gericht op prestatie. Het gaat over "aanwezig zijn" in de beweging, houding. De liefdevolle aandacht tijdens het oefenen verzacht en opent de fysieke structuur, er ontstaat op een natuurlijke manier meer innerlijke ruimte en de levensenergie gaat stromen.

De aandacht is gericht op de innerlijke beleving, niet op de uiterlijke vorm.

De oefeningen zijn geinspireerd op de 5 elementenleer van de Tao, Hatha yoga en yin yoga. Ik werk zowel fysiek als energetisch. Ik integreer zachte chi kung oefeningen en de helende klanken van de tao in de bewegingen en houdingen. Een unieke combinatie voor als je meer innerlijke rust wil ervaren in je dagelijks leven.

Er is aandacht:

• voor ontspanning in de verschillende houdingen, accepteren van je fysieke mogelijkheden. • en het openen van de innerlijke ruimte met name in het gebied van heupen, bekken en wervelkolom. • De oefeningen ontwikkelen flexibiliteit, kracht en vitaliteit • en geven rust en ruimte aan wie jij bent.

Adres:

Kaasmarktschool Koppenhinksteeg 13 (in het centrum van Leiden), Aanbellen: Lesatelier 7. Start: 8 Januari * Bijdrage: 9 lessen 103,50

Geplaatst op woensdag 2 januari 2019.

Over Ria Regnery

Dit bericht is geschreven door Ria Regnery. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Leiden. Trefwoorden van Ria Regnery uit Zoeterwoude : Tao yoga behandeling, Chi kung behandeling, gezondheidscentrum, lichaamsbewustzijn, ontspanningsbehandeling, alternatieve geneeswijzen, stress verminderen, hulp bij stress, stemexpressie, cranio sacraal behandeling, klankschalen sessies, vitaliteitsverbetering, burn out behandeling,.

Lees meer over Ria Regnery.