SYSTEMISCH READING

Wat is op dit moment essentieel in jou leven?

SYSTEMISCH READING

In een systemischereading krijg je inzicht in je familie, werk of persoonlijke systeem. Een systeem is een opsomming van gebeurtenissen die in je veld zijn opgeslagen. Deze gegevens kunnen van jou of van iemand in je systeem zijn. Het onderkennen van hoe het ziet, brengt orde en balans in je leven. Als ik een reading doe, bespreek ik met jou van tevoren wat voor jou de essentie van je vraag is, en dan ga ik kunstzinnig aan de slag. Ik kan schilderen, tekenen of boetseren een voel wat aanwezig is in je veld. Het resultaat kan digitaal gestuurd worden. Kijk een paar voorbeelden in de afbeeldingen.

Een reading kan ook een begin zijn van een systemische coaching, therapie, behandeling of familieopstelling. Laat me weten of ik iets voor jou kan betekenen.

Geplaatst op dinsdag 29 augustus 2023.

Over Praktijk Laus Art & Healing

Dit bericht is geschreven door Praktijk Laus Art & Healing. Het bedrijf valt onder therapeut uit Leiden. Trefwoorden van Praktijk Laus Art & Healing uit Voorschoten : persoonlijke ontwikkeling, kunstzinnige therapie, vitaler voelen, innerlijke kracht versterken, uitbundiger leven, rouw ondersteuning, hulp bij verlies, vastzitten in emotie, trauma ondersteuning, beeldend werken, teken therapie, schilder therapie, boetseer therapie, bewustwording, holistische therapie, antroposofische mensvisie, Voedingskunde, Sociale Ontwikkeling, Beeldende Kunst, Kunstzinnige Therapie, atelier te huur, studio te huur, praktijk te huur, praktijkruimte te huur, lichaamswerk, lichaamstaal, creatief werken, traumaverwerking, verdriet, burnout, angst,.

Lees meer over Praktijk Laus Art & Healing.