Paardencoaching wat is jouw vraag

Bij het voorgesprek voor een opstelling vraag ik altijd 'wat is jouw vraag'? Hoe helderder de vraag waar je mee komt, hoe helderder het antwoord.

Paardencoaching wat is jouw vraag

Bij het voorgesprek voor een opstelling vraag ik altijd 'wat is jouw vraag'? Hoe helderder de vraag waar je mee komt, hoe helderder het antwoord.

Het valt lang niet altijd mee om zo diep naar binnen te gaan en de vraag te formuleren. Ik help je daar graag mee en dat kost gewoon even tijd. Hoe meer je in de war bent of verstrikt bent geraakt, hoe lastiger het wordt om de juiste vraag te stellen. Het is meer dan belangrijk om de opstelling goed te starten en dat is inderdaad best 'eng'.

Daarom trof mij deze 'omdenker'. Het antwoord kan onthutsend zijn. In jouw onderbewustzijn zit veel meer opgeslagen dan je denkt. In een opstelling kom je terecht in dit andere weten. Soms lijken het wel dromen. Voorouderlijk weten, familiegeheimen, alles dat sluimert komt aan het licht.

De verzuchting kan na enige tijd zijn: ik heb dit altijd gevoeld, en nu durf ik het in de ogen te kijken.

Dat is mooi want dan kan je verder.

Petje af voor ieder van jullie die de moed weet te vinden een opstelling te doen bij de paarden. Zij liegen niet en laten je alles zien.

??Vandaag maak ik een diepe buiging voor jullie??

P.S. De zomeraanbieding 'werken met het medicijnwiel' loopt nog tot 16 augustus. We hebben er al een paar prachtige sessies opzitten. Hier kun je nog even nalezen wat het is. https://paardencoachaanzee.blogspot.com/2020/06/werken-met-het-medicijnwiel.html?view=magazine

Voor de workshop Opstellingen met Paarden op 11 september a.s. is nog plek. Via deze link kun je daar meer over te weten komen of je even aanmelden. Ben er snel bij want het loopt al vol.. https://paardencoachaanzee.nl/opstellingen-met-paarden/

Geplaatst op woensdag 28 juli 2021.

Over Paardencoach aan Zee

Dit bericht is geschreven door Paardencoach aan Zee. Het bedrijf valt onder coaching uit Leiden. Trefwoorden van Paardencoach aan Zee uit opgeheven : .

Lees meer over Paardencoach aan Zee.