Expositie 'Engelen' - 6 dec-9 jan

Een thematische expositie passend in de sfeer van december.

Expositie 'Engelen' - 6 dec-9 jan

In het kader van de donkere en feestelijke decembermaand wordt er in galerie 'de Pomp' en expositie georganiseerd met werk van diverse kunstenaars waaronder ook de Leidse fotograaf/kunstenaar Pim Rusch. Het thema van deze expositie is 'Engelen' passend in de sfeer van de huidige wintermaand. Speciaal voor deze tentoonstelling heeft Pim Rusch werk gemaakt vanuit zijn eigen visie op het thema. Als kunstenaar reageert hij vanuit zijn intuïtie en gevoel en vult een dergelijk thema met beelden die niet alledaags zijn of passen in de platgetreden paden. In het werk combineert hij zijn persoonlijke visie met de technische kennis die hij nodig heeft voor het dagelijks werk als fotograaf.

Het adres van Galerie 'de Pomp' is Dorpsstraat 38 in Warmond en de openingstijden zijn van woensdag t/m vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en zondag vanaf 13:00 tot 17:00 uur.

Geplaatst op maandag 3 december 2018.

Over Pim Rusch Fotografie

Dit bericht is geschreven door Pim Rusch Fotografie. Het bedrijf valt onder fotograaf uit Leiden. Trefwoorden van Pim Rusch Fotografie uit Leiden : productfotografie, creatieve productie, portretfotografie, bedrijfspresentatie, foto's op locatie, studiofotografie, huisstijl foto's, locatie fotografie, .

Lees meer over Pim Rusch Fotografie.