Eigen

“Niemand anders dan jij kan en zal ooit weten wat er voor nodig is".

Eigen

“Niemand anders dan jij kan en zal ooit weten wat er voor nodig is, was en zal zijn om jouw pad te lopen. Laat de andere verder lopen en blijf zonder aarzelen vertrouwen op de zaden die voor altijd diep in jou zijn gezaaid.”

Een zaadje van een kastanjeboom wordt geen appelboom. Iedereen heeft zijn eigen pad te bewandelen in dit leven, en zijn eigen uitkomst.

Als (psychosynthese) therapeut is het mijn taak om jou je eigen weg te laten vinden. Alsof ik een soort gids ben die jou begeleidt op jouw eigen unieke pad: ik heb kennis over de omgeving, ik weet de weersverwachtingen, ik weet hoe te overnachten en wanneer te rusten.

Maar jij bent de leider, jij bepaalt de weg, jij maakt de keuzes. Jij en jij alleen weet immers wat het beste is voor jou op dit moment. Ik kan je helpen overzien, ik kan helpen de invloeden van buiten- en binnenaf te bekijken, ik kan je helpen om te gaan met obstakels die je op je pad tegenkomt. Maar jij maakt de beslissingen over jouw leven. Ik sta ten dienste van jouw proces.

Wil jij ook worden wie je in wezen bent? Wil jij jezelf beter leren kennen, bewustere keuzes over jouw leven maken? Wil je dat ik met je mee kijk en een stukje met je mee loop op jouw pad? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Liefs, Sjaan

www.onderdeoppervlakte.nl

Geplaatst op dinsdag 16 april 2024.

Over Onder de oppervlakte

Dit bericht is geschreven door Onder de oppervlakte. Het bedrijf valt onder natuurgeneeskunde uit Leiden. Trefwoorden van Onder de oppervlakte uit Leiderdorp : psychosynthese, therapie, coaching, counseling, onderdeoppervlakte, metafoor, Leiden, leiderdorp, zelfinzicht, zelfbewust, bewust, zelfliefde, grenzenaangeven, ademhalen, ontspanning, antistress, compleet, primalwound, transpersoonlijk, opruimen, zelfkennis, positief, psychosociaal, zelfbewust, hulp, emoties, burnout, overspannen, zelfkennis, Lichaamsgericht, onrust, lichter gevoel, heling van wonden, meer rust, begrip voor jezelf, conflict met eigen gedachten, mezelf begrijpen, mezelf leren kennen, bewustere keuzes maken, Complementaire zorg, .

Lees meer over Onder de oppervlakte.