December-feest-aanbieding!

Ontspannigsmassage voor kinderen.

December-feest-aanbieding!

December aanbieding!! Kindermassage Van €40,- voor €25,-

Een kind krijgt deze maand elke dag weer vele indrukken te verwerken en soms is het lastig deze allemaal een plekje te geven.

Gevolgen kunnen zijn: moeite met in slaap komen, prikkelbaar zijn of klachten hebben als hoofd- en/of buikpijn.

Hoe vergaat het jouw kind in december? Vindt jouw kind het ook zo spannend dat Sinterklaas er weer is? En kijkt het ook zo uit naar dat kerstdiner op school?

Gezinscoach Leiden heeft dit jaar een kindermassage feestmaand aanbieding. De ontspannende kindermassage, de gehele maand december tegen een extra laag tarief! Laat jouw kind de ontspanning ervaren van een voetenbad en massage van hoofd, buik en voet met essentiële olie.

Met lavendel, wat een heerlijke ontspannende werking heeft. Of toch liever mandarijn? Want de geur van mandarijn maakt blij! Maar citroen kan natuurlijk ook. Citroen werkt erg goed om het volle hoofd weer leeg te maken.

Na de massage zal jouw kind zich ontspannen voelen en minder stress ervaren. In plaats van € 40,00 nu € 25,00. Bedragen zijn inclusief btw.

Maak nu snel een afspraak en geef jouw kind dit decemberkado!

Heb je meerdere kinderen die je dit tegelijkertijd kado wilt doen? Dat kan! Op de zaterdag werk ik samen met therapeut Amanda Dongelmans (zie: senzies.nl) Je kunt de kinderen bij ons laten en zelf even boodschappen gaan doen (winkelcentrum is bij praktijkruimte) óf je neemt een lekkere kop koffie of thee en wacht terwijl je wat bladert in een tijdschrift: ook voor jou een moment van rust.......

Bel 06-48766909 of mail info@gezinscoachleiden.nl

Warme groet,

Esmeralda de Vos Holistisch gezinscoach

Geplaatst op vrijdag 6 december 2019.

Over Praktijk voor holistische gezinscoaching

Dit bericht is geschreven door Praktijk voor holistische gezinscoaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Leiden. Trefwoorden van Praktijk voor holistische gezinscoaching uit Oegstgeest : gezinscoaching, gezinscoach, holistisch gezinscoach, praktijk voor holistische gezinscoaching, familiecoach, familiecoaching, therapeutisch tekenen, aromatherapie, personal coaching, ademhalingsoefeningen, mindfulness oefeningen, kindercoach, kindercoaching,.

Lees meer over Praktijk voor holistische gezinscoaching.