De 5 meest gestelde vragen over Paardencoaching

Overweeg je om een keer 'paardencoaching' te doen en weet je nog niet helemaal zeker of het iets voor je is. Waarom zou je naar een paardencoach gaan?

De 5 meest gestelde vragen over Paardencoaching

De volgende 5 vragen worden mij vaak gesteld:

1) Wat voegt een paard eigenlijk toe aan de coaching? Wat een mens jou 10 x kan zeggen zonder dat je het echt aan kan nemen, (het komt gewoon niet binnen), laat een paard je in 1 x zien. Er zit niets tussen. Je weet dat het klopt en eerlijk is wat er gebeurt. Het is niet alleen maar cognitief, maar je voelt het. In je hele lijf. En daar sla je ook de ervaring op. Je hoeft niet persé te denken hoe het ook alweer zat, je onthoudt het omdat je het ervaringsgericht hebt geleerd. Dat is gewoon super efficiënt!

2) Heb ik ervaring met paarden nodig? Nee, het maakt niets uit. Er zijn mensen bij me geweest die al jaren met paarden werkten en niet wisten dat deze dieren zo fijnbesnaard waren. Ik zorg voor een absoluut veilige setting. Vaak hoor ik dat mensen het in het begin even spannend vinden, maar door wat zich allemaal voordoet zo 'in het verhaal' komen dat het snel super vertrouwd aanvoelt. Ik moet zeggen: daar zorgen mijn paarden ook echt voor.

3) Er zijn zo veel verschillende paardencoaches en methodes. Hoe weet ik nou of ik bij jou goed zit? Ha, dat weet je nooit zeker. Ik kan natuurlijk met een hele lijst diploma's aankomen en vertellen dat ik dit werk al 15 jaar doe, en dat ik ben aangesloten bij een goede beroepsvereniging en je zelfs via de aanvullende verzekering vergoed kan worden. Maar ik kan je geen garantie geven dat je je bij mij op je gemak voelt. Kijk anders eens op de inspiratiepagina van mijn website. Daar krijg je een goede indruk van wie ik ben en hoe ik werk.

4) Kan ik alleen komen als ik een specifieke coachvraag heb? Nee hoor! Met de paarden ben je heel snel daar waar je moet zijn. Soms voel je je niet goed en kan je je vinger er niet goed op leggen wat er toch dwars zit. De paarden helpen je snel uit jouw negatieve spiraal en leggen bloot waar je aan mag gaan werken. Ik help je daar dan verder mee.

5) Bied je meer dan alleen maar losse sessies? Ja zeker! Wij kunnen ook een traject afspreken. Ondersteuning bij leiderschap, verandering of echt een transformatie doormaken kost natuurlijk iets meer tijd/inspanning. Ik duik graag de diepte in met je en bied een doordacht maatprogramma: PK 2.0 Over Paardencoach aan Zee Dit bericht is geschreven door Paardencoach aan Zee. Het bedrijf valt onder coaching uit Haarlem. Trefwoorden van Paardencoach aan Zee uit Noordwijk : paardencoach, systemisch paardencoach, psychosociaal therapeut, Online opstellingen, coaching voor kinderen, coaching voor volwassenen, kindercoach, relatietherapie, gezinscoach, persoonlijke coaching, teambuilding.

Lees meer over Paardencoach aan Zee.

Geplaatst op woensdag 16 juni 2021.

Over Paardencoach aan Zee

Dit bericht is geschreven door Paardencoach aan Zee. Het bedrijf valt onder coaching uit Leiden. Trefwoorden van Paardencoach aan Zee uit opgeheven : .

Lees meer over Paardencoach aan Zee.