Zielsveel in Leidschendam

Zielsveel | Filosofie en Verhalen in woord, beeld en klank

Over Zielsveel

Zielsveel valt onder de rubriek coaching in Leiden.

Welkom bij Zielsveel.

Ik ben Jeannette Monshouwer, filosoof en verhalen verteller in woord, beeld en klank. Ik geef filosofielessen aan studenten aan de Universiteit van Leiden en aan geïnteresseerden. De lessen zijn in de vorm van een dialoog. Dat betekent dat iedereen zijn/haar ideeën deelt en openstaat te luisteren. Zo maken we ruimte om de vragen die ons bezighouden te onderzoeken. Ook schrijf en vertel ik verhalen. In een verhaal kan eigenlijk alles. Daardoor wordt iets zichtbaar. In verhalen maken met kinderen, kan zo zichtbaar worden wat er bij hen speelt en waar niet zomaar woorden voor zijn.

Ik werk vanuit mijn idee dat we verschillend zijn en dat onze verschillen waardevol zijn in de samenhang van een geheel. Aandacht voor hoe wij deel zijn van de natuur, vind ik essentieel. Graag maak ik dus ruimte voor volwassenen en kinderen om ieder zijn/haar eigen verhaal te leven.

Wat ik bied: Filosofiecursussen op basis van een dialoog rond levensvragen. Workshops waarin we een filosofisch thema kunstzinnig vormgeven. Klanken Die Raken; muzikale bijeenkomsten waarin ik met twee mede musici verhalen, liederen en geïmproviseerde muziek samenbrengen. Workshops voor kinderen, waarin zij door het spelen van hun eigen verhalen in theatervormen, ook hun eigen wijsheid kunnen ontdekken. Individuele sessies rond levensvragen, waarin we door een kunstzinnige communicatie jouw verhaal creëren.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zielsveel uit de rubriek coaching uit Leiden is gevestigd aan de Valkhof 70 in Leidschendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14800852.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Zielsveel zijn o.a. :