Zemra Coaching en Healing in Lisse

Wie je bent is wie je was, wie je wordt en alle groei ertussen.

Over Zemra Coaching en Healing

Zemra Coaching en Healing valt onder de rubriek coaching in Leiden.

Imre Gerner is de drijvende kracht achter Zemra Coaching en Healing. Als coach en healer helpt ze hooggevoelige mensen door ze in hun kracht te zetten en te helpen zorgen dat hun leven bij hen past, dat ze kunnen en mogen stralen en optimaal hun gevoeligheid kunnen inzetten in hun leven en om zich heen.

Merk je dat je last hebt van blokkades? Heb je vaak last van psychische of lichamelijke klachten? Ben je hooggevoelig en weet je niet goed hoe je daar mee moet omgaan? Gevoel dat de mensen om je heen of de buitenwereld je niet begrijpt? Ik ontmoet je graag, bij jou thuis, in de natuur of online. Ik ga graag samen met jou aan de slag gaan om jouw leven bij jou passend te maken.

De behandelingen die mogelijk zijn bij Zemra Coaching en Healing:

- Individuele behandeling, duurt twee tot drie uur per keer, afhankelijk van hoeveel er zich aandient. Het is mijn overtuiging dat er bovenkomt wat je aankunt om aan te werken. Ik wil graag de tijd nemen om daarmee aan de slag te gaan.

- Kind behandeling: ik begin met een gesprek met de ouder(s), daarna ga ik met het kind aan de slag, met of zonder de ouders erbij, afhankelijk van wat de ouders prettig vinden, het kind aangeeft, wat het probleem is, etc.

- familie behandeling: ik help om helderheid te scheppen en blokkades weg te nemen zodat iedereen zich goed voelt op zijn of haar plek in het gezin. Een familie behandeling duurt twee tot drie uur per keer en kan met of zonder kinderen erbij.

- huisdier behandeling: net als bij mensen kan ik met energie en de Zemra methode aan dieren werken en jou als baas tips geven hoe je verder kunt helpen om in het dagelijks leven conditionering die niet goed werkt binnen de relatie met het dier te veranderen.

- huis energetisch reinigen/ Feng Shui tip: ik help je graag om te kijken wat anders kan binnen jouw leefruimte/ werkruimte om problemen op te lossen. Ik maak daarbij gebruik van de kennis van Feng Shui, de kunst van op zo'n manier werken met kleuren, materialen en inrichting dat de energie fijn kan stromen. Niet te snel, en niet te langzaam. Vaak is met een paar kleine aanpassingen het gevoel van een ruimte al heel anders.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zemra Coaching en Healing uit de rubriek coaching uit Leiden is gevestigd aan de Van Speykstraat 61 in Lisse. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25486328.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Zemra Coaching en Healing zijn o.a. :