ZELLF - Coaching & Yoga in Leiden

ZELLF - Coaching & Yoga

Over ZELLF - Coaching & Yoga

ZELLF - Coaching & Yoga valt onder de rubriek coaching uit Leiden.

ZELLF - Coaching & Yoga biedt u yoga en coaching. Deze combinatie van lichamelijk en geestelijk is zeer goed te combineren en versterkt elkaar. Onze ambitie is mensen te helpen vanuit eigen kracht te groeien met de kwaliteiten die zij bezitten, ze op weg helpen om deze kwaliteiten te durven inzetten voor zichzelf en voor de organisatie waar zij werken.

ZELLF biedt groepscoaching, individuele coaching. Burn out-preventie. ZELLF helpt je de kracht terug te vinden om jeZELLF te zijn en te blijven.

Yogacoaching is een vorm van coaching waarbij je hele lijf mee doet. Het is een actievere vorm van coaching die uit gaat van lichaam, geest en ziel een geheel zijn. Vanuit deze holistische kijk op het leven en het lichaam is het de mix van alle ervaring die ikZELLF als coach meeneem. ademhaling, mindfullnes, yoga en coaching.

Wilt u graag meer weten? Neem dan nu een kijkje op onze eigen website voor nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ZELLF - Coaching & Yoga uit de rubriek coaching uit Leiden is gevestigd aan de Ida Heijermanspad 8 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50446218.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ZELLF - Coaching & Yoga zijn o.a. :