Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school in LEIDEN

Visagie Hilde Schuemie proffesional make-up & school gevestigd in Leiden. Naast de beroeps-opleidingen visagie, make-up artist en de opleiding basis visagie kun je ook een cursus hairstyling volgen.

Over Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school

Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school valt onder de rubriek opleiding in Leiden.

De school en winkel voor professionele make-up is gevestigd op Haven 38, 2312 MK in centrum Leiden. Naast de beroeps-opleidingen visagie, make-up artist en de opleiding basis visagie kun je ook een cursus hairstyling volgen. Hilde Schuemie biedt tevens diverse trainingen voor bedrijven en fotografen, workshops en master-classes voor de startende en gevestigde visagisten/make-up artists. Klik voor meer info op het knopje opleidingen of workshops. In de make-up winkel is zowel de pro als de particulier van harte welkom. De winkel is op afspraak open. Omdat ik zelf ruime ervaring heb in elke discipline van het vak krijg je professioneel advies en kan ik met je meedenken. Hilde en haar team verzorgen workshops persoonlijke make-up, workshops voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes, individueel make-up advies en bruidsmake-up. Wij kunnen ook geboekt worden voor evenementen, fotoshoots, theater en film projecten.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school uit de rubriek opleiding uit Leiden is gevestigd aan de Haven 38 in LEIDEN. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 071-5142941.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school zijn o.a. :

Nieuws van Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school in LEIDEN