Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school in LEIDEN

Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school uit LEIDEN heeft geen profiel.

Wat doet Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school in LEIDEN

Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school is een opleiding uit Leiden. Men is gevestigd aan de Haven 38. Het telefoonnummer van Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school in LEIDEN is 071-5142941.

Is Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school in LEIDEN uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Leidenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Visagie Hilde Schuemie professional make-up & school in LEIDEN valt onder de rubriek opleiding. Een opleiding uit Leiden levert onder andere :

De school en winkel voor professionele make-up is gevestigd op Haven 38, 2312 MK in centrum Leiden. Naast de beroeps-opleidingen visagie, make-up artist en de opleiding basis visagie kun je ook een cursus hairstyling volgen. Hilde Schuemie biedt tevens diverse trainingen voor bedrijven en fotografen, workshops en master-classes voor de startende en gevestigde visagisten/make-up artists. Klik voor meer info op het knopje opleidingen of workshops. In de make-up winkel is zowel de pro als de particulier van harte welkom. De winkel is op afspraak open. Omdat ik zelf ruime ervaring heb in elke discipline van het vak krijg je professioneel advies en kan ik met je meedenken. Hilde en haar team verzorgen workshops persoonlijke make-up, workshops voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes, individueel make-up advies en bruidsmake-up. Wij kunnen ook geboekt worden voor evenementen, fotoshoots, theater en film projecten. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander opleiding