Taxi FDR Leiden in Leiden

Taxi FDR Leiden: Klantvriendelijk taxibedrijf.

Over Taxi FDR Leiden

Taxi FDR Leiden valt onder de rubriek taxi in Leiden.

Zoekt u een klantvriendelijke taxibedrijf die u vertrouwd van A naar B kan brengen? Dan bent u bij Taxi FDR Leiden aan het juiste adres. Er worden diverse taxidiensten aangeboden.

Taxi FDR Leiden heeft verschillende wagens. U kunt hier terecht voor ritten richting diverse vliegvelden in binnen- en buitenland, zakelijk vervoer en u komt Taxi FDR Leiden tegen als straattaxi in uitgangsgebieden.

Zoekt u een taxi voor feesten en evenementen? Ook dan kan Taxi FDR Leiden u van dienst zijn. Wanneer u een taxi reserveert, zal deze ruim op tijd voor u klaar staan. Bij Taxi FDR Leiden staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

De chauffeurs die werkzaam zijn bij Taxi FDR Leiden, zijn allemaal ervaren. Zo kunt u genieten van een betrouwbare en comfortabele taxidienst.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Taxi FDR Leiden? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Taxi FDR Leiden uit de rubriek taxi uit Leiden is gevestigd aan de Soembastraat 52 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 071-2340207.

Diensten en producten voor taxi

Trefwoorden die horen bij Taxi FDR Leiden zijn o.a. :