Schrijven met Beloftes in Leiden

Schrijven met Beloftes gevestigd in Leiden. U wilt een tekst schrijven - een informatief artikel, een wervende brochure of een sollicitatiebrief.

Over Schrijven met Beloftes

Schrijven met Beloftes valt onder de rubriek tekstschrijver in Leiden.

U wilt een tekst schrijven - een informatief artikel, een wervende brochure of een sollicitatiebrief. U bent bereid om hier energie in te stoppen, maar u doet dat niet voor niets. Die energie moet wél overslaan op uw lezers. Zij moeten enthousiast raken: voor uw tekst, voor uw producten of - in het geval van die sollicitatiebrief - voor u.

Drogeren

Tijdens de trainingen van Schrijven met Beloftes laat ik u zien hoe u dit aanpakt. U leert om uw lezers te drogeren. Letterlijk. U pompt hun hersenen vol met het verslavende dopamine. Dit is dezelfde stof die ook wordt opgewekt bij een stevige kop koffie, een hevige verliefdheid of zelfs een dosis cocaïne. Uw lezers voelen niet alleen de energie om door te lezen, ze krijgen ook een positieve kijk op het leven (en op u).

Hoe u dat voor elkaar krijgt? U doet beloftes. Grote en kleine beloftes, in alle delen van de tekst. Die beloftes geven de lezer het gevoel dat ze iets te goed hebben, dat het beste nog moet komen. Uw tekst verandert van een verzameling feiten in een ingepakt cadeau. En datzelfde gevoel van verwachting dat de jarige het geduld geeft om plakband los te peuteren en strikken te ontwarren, dwingt uw publiek om door te lezen.

Gratis schrijftraining

Om een indruk te krijgen van mijn trainingen, kunt u er gratis mee kennismaken. Ga naar de gratis schrijfcursus en u hebt de keuze.

* Als u uw tekst wilt verbeteren in 3 eenvoudige stappen, volgt u de flitscursus. U leert dan de belangrijkste principes van Schrijven met Beloftes, en dat kost u hoogstens 20 minuten. * Wilt u dieper de stof induiken, kiest u voor de voorbereidingscursus van 20 lessen. Die kost u ongeveer 2 uur, maar u krijgt hiermee een goede voorbereiding op de live schrijftrainingen. Sterker nog: na het afronden van deze cursus kunt u deelnemen aan de training voor (licht) gevorderden. En profiteert u van de speciale korting.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schrijven met Beloftes uit de rubriek tekstschrijver uit Leiden is gevestigd aan de Verdistraat 51 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12941236.

Diensten en producten voor tekstschrijver

Trefwoorden die horen bij Schrijven met Beloftes zijn o.a. :

Nieuws