Schoonheidssalon Fijn bij Mirjam in Leiden

Schoonheidssalon Fijn bij Mirjam: Passie voor uw huid!

Over Schoonheidssalon Fijn bij Mirjam

Schoonheidssalon Fijn bij Mirjam valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Leiden.

Zoekt u een professionele schoonheidssalon? Dan bent u bij Schoonheidssalon Fijn bij Mirjam aan het juiste adres.

Fijn bij Mirjam is een sfeervolle en gezellige salon waar persoonlijke aandacht en passie voor uw huid voorop staat. Naast alle behandelingen kunt u bij Schoonheidssalon Fijn bij Mirjam ook terecht voor deskundig huidadvies en make-up advies.

Dames en heren kunnen bij Schoonheidssalon Fijn bij Mirjam genieten van diverse soorten massages, schoonheids behandelingen, wellness behandelingen, beauty behandelingen en sugaring. Schoonheidssalon Fijn bij Mirjam werkt uitsluitend met huidverbeterende en huidverzorgende producten van MATIS en met de zeer trendy make-up lijn van Pupa Milano.

Er is gekozen voor de naam 'Fijn' omdat het fijn moet zijn om naar de salon te komen en u moet zich 'Fijn' kunnen voelen wanneer u weer de salon verlaat.

Bekijkt u de website van Schoonheidssalon Fijn bij Mirjam voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon Fijn bij Mirjam uit de rubriek schoonheidssalon uit Leiden is gevestigd aan de Vitruviusstraat 109 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12656133.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon Fijn bij Mirjam zijn o.a. :