Rijschool Anoep in Leiden

Rijschool Anoep: Motor - Autorijschool.

Over Rijschool Anoep

Rijschool Anoep valt onder de rubriek rijschool uit Leiden.

Rijschool Anoep is een scherp geprijsde rijschool die speciale acties aanbiedt. Het gezicht achter Rijschool Anoep is de heer Anoep (gediplomeerd KNMV motorinstructeur). De heer Anoep is gespecialiseerd in diverse vormen van motoropleidingen. Daarnaast is de heer Anoep fulltime werkzaam in deze bedrijfstak, voor (toekomstige) motorrijders.

Rijschool Anoep zal de cursisten altijd vanaf de motor volgen. Dit is een voordeel omdat de instructeur dan hetzelfde voelt als de cursist. U kunt hierbij denken aan kou, regen, wind, warmte, gladheid en meer. Daarnaast kan er dan gemakkelijker iets voorgedaan worden. De vorderingen van de cursist zullen worden bijgehouden op een kaart. De instructeur zal deze vorderingen met de cursist gaan bespreken.

U wilt de mogelijkheden bespreken? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Rijschool Anoep staat u graag te woord. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook de website bekijken. U ziet daar ook de diverse acties en de rijles pakketten terug.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rijschool Anoep uit de rubriek rijschool uit Leiden is gevestigd aan de Rooseveltstraat 43F in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41970786.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Rijschool Anoep zijn o.a. :