Reiki Praktijk De Vuurbloem in Ter Aar

Energie vanuit ontspanning

Over Reiki Praktijk De Vuurbloem

Reiki Praktijk De Vuurbloem valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Leiden.

Welkom bij Reiki Praktijk De Vuurbloem, de plek waar jij de tijd mag nemen. Ik hoor graag jouw verhaal en of de klachten waar je last van hebt. Na de sessie is er ruimte voor thee of water en het delen van jouw ervaring.

Iedereen is uniek en heeft eigen behoeften. Ook reageert iedereen anders. En als je het toelaat gaat energie weer stromen daar waar het nodig is. Ook jouw lichaam is wijs en geeft wellicht een andere reactie die je zelf verwacht had. De behandeling is erop gericht de balans in het lichaam te herstellen. Zeker bij een Burn-out, stressklachten of depressie kan dit zeker rust bieden. Het helpt je meteen om beter in slaap te komen en kan pijnklachten verminderen. De effecten van een sessie werken nog lang door.

Ik maak gebruik van Reiki, Access Bars en AromaTouch behandelingen. Maar ook Energetische Facelifts, Holitic Pulsing en Bach Bloesem remedies.

Een behandeling van een half uur is al te boeken voor 25 euro.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reiki Praktijk De Vuurbloem uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Leiden is gevestigd aan de Kerkpad 5 in Ter Aar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16355415.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Reiki Praktijk De Vuurbloem zijn o.a. :