PIEN'S BUDGETHULP in Hazerswoude-Rijndijk

Een gezond financieel leven is niet voor even.

Over PIEN'S BUDGETHULP

PIEN'S BUDGETHULP valt onder de rubriek coaching in Leiden.

Pauline is de drijvende kracht achter PIEN’S BUDGETHULP. Ze is te omschrijven als betrokken, behulpzaam, en loyaal. Voor mij is eerlijkheid de basis voor iedere relatie tussen twee of meer mensen. Door mijn positieve instelling ben ik altijd enthousiast en vrolijk. Dit heeft vaak een positieve invloed op de mensen in mijn directe omgeving. Wanneer ik iemand iets moet uitleggen doe ik dit op een rustige manier en herhaal ik het net zo lang, of probeer ik het op een andere manier uit te leggen, totdat hij of zij het begrijpt en/of zelfstandig de taak kan uitvoeren.

Mijn doel is dat je weer zelfstandig je budget onder controle houdt. Of je nou een goed salaris hebt of dat je moet rondkomen van een minimum inkomen. Rondkomen is lastig en alles is duur om je heen. De verleidingen om geld uit te geven liggen op de loer. Graag kijk ik samen met jou naar alle inkomsten maar ook naar je uitgaven. Blijft er vaak een stukje maand over aan het einde van je geld? Waar gaat je geld naar toe? Zijn er schulden en/of durf je de post niet meer te openen? Ik kan je helpen met in gesprek te gaan met schuldeisers.

Ook als je geen schulden hebt en je eigenlijk niet mag klagen omdat het inkomen ruimschoots voldoende is om rond te komen, kan hulp bij financiën soms even prettig zijn. Kan je bijvoorbeeld elke maand sparen? Heb je een buffer voor onvoorziene uitgaven. Of heb je kinderen die gaan studeren? Wordt je kind binnenkort 18 en weet je niet wat er dan verandert?

Mogelijk is mijn advies om bepaalde abonnementen stop te zetten of het koopgedrag aan te passen.

Goed dat je bent gaan zoeken naar hulp om je financiën weer onder controle te krijgen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42749174.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij PIEN'S BUDGETHULP zijn o.a. :

Nieuws van PIEN'S BUDGETHULP in Hazerswoude-Rijndijk

Zelfstandig budgetteren?

Zelfstandig budgetteren?

Mijn doel is dat je weer zelfstandig je budget onder controle houdt.

Gezonde financiële toekomst

Gezonde financiële toekomst

Mijn doel is dat je weer zelfstandig je budget onder controle houdt. Of je nou een goed salaris hebt of dat je moet rondkomen van een minimum inkomen.

Lastig pakket!

Lastig pakket!

€595,- voor 8 afspraken.

Weer snel op de rit pakket

Weer snel op de rit pakket

Met dit pakket heb je je financiën in 3 afspraken weer onder controle.