P.F.M Ten Broek Bestratings en Onderhoudsbedrijf in Leiden

P.F.M Ten Broek bestratingen is een jong dynamisch bedrijf met de ambachtelijke ervaring van 28 jaar.

Over P.F.M Ten Broek Bestratings en Onderhoudsbedrijf

P.F.M Ten Broek Bestratings en Onderhoudsbedrijf valt onder de rubriek klussenbedrijf in Leiden.

P.F.M Ten Broek bestratingen is een jong dynamisch bedrijf met de ambachtelijke ervaring van 28 jaar.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende keuzes; - Tuinrenovaties. - [ sier ] bestrating. - Schutting/hekwerk. - Infrastructuur [ ook voor particulieren bedrijven ] - Grondverzet. - Damwanden en beschoeien plaatsen. - Tuininrichting en styling. - Tuinhuizen plaatsen. - Vijvers. - Tuinmuren metselen en voegen. - Gazons.

Wij zijn werkzaam door heel nederland en komen altijd eerst even op afspraak nadat wij door de klant zijn benaderd. De biedingen die wij doorgeven kunnen na afspraak max 10% meer of 10% minder uiterlijk van verschil zijn dan de daadwerkelijke bieding die wij geven, u heeft dan in ieder geval de zekerheid dat de offerte niet veel zal verschillen van de bieding die u is gedaan. Zorgt u dan ook altijd dat u uw opdracht goed heeft omschreven. Betalingen zijn pas van kracht na de goedkeuring van de opgeleverde opdracht. Ook leveren wij alle soorten materialen die nodig zijn voor uw opdracht, dit door heel nederland. Op al onze aangenomen opdrachten geldt een garantie van 1 jaar, een langere garantie kan ook in overleg. Financiering is ook mogelijk, betalingstermijn is per maand, met een maximum van 1 jaar [ vraagt u naar de voorwaarden ] Voor afspraken rekenen wij geen voorrijkosten en voor een tuinontwerp of advies staan wij u graag te woord. Tevens zijn wij lid van de branchevereninging VHG.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

P.F.M Ten Broek Bestratings en Onderhoudsbedrijf uit de rubriek klussenbedrijf uit Leiden is gevestigd aan de Postbus 2316 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52379144.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij P.F.M Ten Broek Bestratings en Onderhoudsbedrijf zijn o.a. :