OpzijnPlek in Warmond

OpzijnPlek: speelgoed en ontwikkelingsmateriaal

Over OpzijnPlek

OpzijnPlek valt onder de rubriek speelgoedwinkel uit Leiden.

Opzoek naar duurzaam speelgoed dat u kinderen inspireert om hun wereld te ontdekken en te beleven? Dan bent u bij OpzijnPlek helemaal aan het juiste adres. Bij OpzijnPlek vinden ze dat alle kinderen hun talenten zelf mogen ontwikkelen en ontdekken. De producten van OpzijnPlek dragen bij aan een waarde(n)volle ontwikkeling van kinderen. Ook staat OpzijnPlek voor duurzame producten. Zo hebben ze onder andere het volgende duurzame speelgoed in hun assortiment:

- Grimms : FSC hout en natuurlijke inkten

- Crayon Rocks: Sojawaskrijtjes en natuurlijke inkten

- Jute zakken en touwen

Een paar kernwoorden van OpzijnPlek: hergebruik, recyclen, biologisch, ecologisch, bevorderen van samenwerking en bewustzijn. Bij OpzijnPlek kunt u terecht voor persoonlijk advies zodat u een goede en duurzame keuze kunt maken.

U kunt bij OpzijnPlek terecht voor onder andere binnen- en buitenspeelgoed, kindergereedschap, kinderfeestjes, (kinder)boeken en brievenbuscadeautjes.

Nieuwsgierig geworden wat OpzijnPlek allemaal in haar assortiment heeft neem dan een kijkje op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OpzijnPlek uit de rubriek speelgoedwinkel uit Leiden is gevestigd aan de Veerpolder 19 015 in Warmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 071-7853690.

Diensten en producten voor speelgoedwinkel

Trefwoorden die horen bij OpzijnPlek zijn o.a. :