Omen Uitvaartzorg in Wassenaar

Omen Uitvaartzorg: Uitvaartzorg met meerwaarde.

Over Omen Uitvaartzorg

Omen Uitvaartzorg valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Leiden.

Iedere afscheid wordt uniek gemaakt bij Omen Uitvaartzorg. Elke uitvaartzorger zal u helpen met het organiseren en verzorgen van een crematie of begrafenis. Echter is het wel van belang hoe dit geregeld wordt en de manier waarop. Hier onderscheidt v zich van andere uitvaartverzorgers. Omen Uitvaartzorg is een klein particulier (familie)bedrijf. Zij zullen de uitvaart naar uw wens vormgeven en naar de levensstijl van de overleden persoon.

Persoonlijk en zeer klantvriendelijk, dat is Omen Uitvaartzorg. Omen Uitvaartzorg staat altijd open voor uw wensen en voor elke levensovertuiging en religie. Ook is Omen Uitvaartzorg niet gebonden aan leveranciers of verzekeraars. U krijgt bij Omen Uitvaartzorg altijd een oprecht advies. U geeft aan hoe u de dag of het dagdeel wilt laten verlopen.

Omen Uitvaartzorg heeft een eigen uitvaartcentrum en biedt unieke faciliteiten. Iedereen is welkom bij Omen Uitvaartzorg en voor ieder budget zijn er diverse mogelijkheden. U kunt bij Omen Uitvaartzorg ook terecht voor een uitvaartverzekering.

U kunt contact opnemen met Omen Uitvaartzorg om de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie kunt u terug vinden op de website http://www.omen-uitvaartzorg.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Omen Uitvaartzorg uit de rubriek uitvaartverzorging uit Leiden is gevestigd aan de Oostdorperweg 151 in Wassenaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23269618.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Omen Uitvaartzorg zijn o.a. :