Massage praktijk Galini in Leiderdorp

Met volle liefde en aandacht masseren,dan kunnen lichaam en geest goed met elkaar communiceren !

Over Massage praktijk Galini

Massage praktijk Galini valt onder de rubriek massage in Leiden.

Eleni Wijfje-Papadoudi is de drijvende kracht achter Massage praktijk Galini . Mijn passie is geven. Ik geef graag iets aan iemand anders; aandacht, hulp en liefde. Dat geven maakt mij blij en gelukkig. Geluk geef je door. Massage is ook een manier om je geluk, aandacht en liefde door te geven naar andere mensen op fijne en bijzondere manier. Ik probeer een moment van pure rust en ontspanning te creƫren tijdens de massage. Zo komt geest en lichaam in harmonie. Een staat van sereniteit is wat ik wil bereiken. Vandaar ook de naam van mijn praktijk. Galini is het Griekse woord voor Sereen.

Galini massage is een warme en sfeervolle massage praktijk voor iedereen. Je bent van harte welkom om te komen genieten van een massage met liefdevolle aandacht, kwaliteit en rust.

De volgende diensten biedt Galini Massage aan:

* Hot stone Massage *Stoel massage * Facelift massage * Tok Sen massage * Olie massage * Meridiaan massage * Bamboe massage *Bindweefsel massage *Aroma Therapie *Kruidenstempels massage *Yoga massage

Even niets moeten, even nergens aan denken. Een zogenaamd me-moment. Even tijd voor jezelf. Dat kan met heel veel soorten massages bereikt worden. Kies wat het beste bij jou past. Een heerlijk ontspannen olie massage of een opwekkende tok-sen massage of een verwarmende hot-stone behandeling. Jij mag kiezen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massage praktijk Galini uit de rubriek massage uit Leiden is gevestigd aan de dijkgravenlaan 77 in leiderdorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23820466.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massage praktijk Galini zijn o.a. :