Marius Roos Fotografie in Leiden

foto's met een eigen verhaal en originele, creatieve uitstraling!

Over Marius Roos Fotografie

Marius Roos Fotografie valt onder de rubriek fotograaf uit Leiden.

Bent u op zoek naar een professioneel fotograaf met oog voor detail? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Wilt u een mooi en creatief portret, of wilt u uw bedrijf goed onder de aandacht brengen met aansprekend beeldmateriaal? Dan kom ik graag bij u langs, of bent u welkom in mijn studio.

Bij communicatie en reclame is goed beeld zeer belangrijk. Fotomateriaal van de werkvloer, werknemers in actie, professionele portretten of lifestyle en sfeer foto's: het is belangrijk om eigen foto's te hebben, met de uitstraling van uw organisatie. Ik help u ook graag bij het aanleggen of aanvullen van een beeldbank voor uw bedrijf.

Voor portretten in de studio zijn er genoeg mogelijkheden. Van tevoren bespreken we de wensen en maken we een plan, om zo tot iets bijzonders te komen. Ik neem graag de tijd en ga door tot dat u tevreden bent met het resultaat. Ik werk uiteraard ook op locatie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op, of neem een kijkje op mijn site. www.mariusroos.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marius Roos Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Leiden is gevestigd aan de Joulestraat 13 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15076873.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Marius Roos Fotografie zijn o.a. :