M&M Cleaning Experts in WASSENAAR

M&M Cleaning Experts | Voor al uw schoonmaakwerk in Wassenaar en omgeving!

Over M&M Cleaning Experts

M&M Cleaning Experts valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Leiden.

M&M Cleaning Experts is een jong en gedreven schoonmaakbedrijf uit Wassenaar. De ambities van M&M Cleaning Experts zijn erg hoog. M&M Cleaning Experts zit vol passie en gedrevenheid, en is in het bezit van goed apparatuur. M&M Cleaning Experts maakt duidelijke afspraken met haar klanten en M&M Cleaning Experts is flexibel en inzetbaar voor diverse klussen.

Om het doel te behalen om het beste schoonmaakbedrijf van Wassenaar te worden is het voor hun belangrijk dat zij naar de feedback van haar klanten luisteren. Zij nemen aan het eind van het project graag de tijd om samen door te spreken hoe de ervaring verlopen is en wat er beter had gekund. Dit nemen zij dan graag mee naar het volgende project waardoor M&M Cleaning Experts keer op keer beter wordt.

M&M Cleaning Experts doneert 5% van alle opbrengsten van haar klanten aan een lokaal of internationaal goed doel. Hiermee proberen zij een deel bij te dragen in het helpen van goede doelen en moedigen zij iedereen aan om hetzelfde te doen.

De diensten die M&M Cleaning Experts gegarandeerd verrichtten zijn onder andere:

- Matras reiniging

- Zacht meubilair reiniging

- Auto (interieur) reiniging

- Complete kamer reiniging

- Compleet huis reiniging

Voor meer informatie over de mogelijkheden of online een offerte aanvragen, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

M&M Cleaning Experts uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Leiden is gevestigd aan de OOSTDORPERWEG 31 in WASSENAAR. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-2042750.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij M&M Cleaning Experts zijn o.a. :