Karindoet - Creatieve coaching in Waddinxveen

Kunstzinnig dynamisch coach; begeleiding bij ontwikkelingsprocessen

Over Karindoet - Creatieve coaching

Karindoet - Creatieve coaching valt onder de rubriek coaching in Leiden.

Ben je op zoek naar een nieuwe richting in je leven? Worstel je met een vraag en heb je het gevoel te willen of moeten veranderen?

Dan ben je hier wellicht op de juiste plek. Ook als je je gevoel even niet goed onder woorden kunt brengen, maar weet dat er iets veranderen moet. Dit kan bij mij op een veilige wijze plaatsvinden. Je hoeft niet te presteren, je hoeft het ook niet mooier te maken dan het is. Bij mij werk je met je handen, zodat je je hart kan laten spreken.

Ontwikkeling met creativiteit: Al jaren loop je tegen dezelfde thema's aan, wat je ook probeert. Je bent niet zo'n grote prater, maar je bent nu wel geblokkeerd en je kunt niet verder. Telkens lijkt het alsof je weer geconfronteerd wordt met dezelfde problemen in een ander jasje. Of ben je vastgelopen in je werk, de opvoeding van de kinderen, je relatie, of gewoon op algemeen vlak. iets zit niet lekker.

Of wil je samen met je partner kijken naar jullie relatie bij een dreigende echtscheiding? Ook dan kun je bij mij terecht.

Of ben je onderdeel van een samengesteld gezin en blijft het nog steeds een enorme uitdaging om hierbij iedereen in zijn waarde te laten en een veilige omgeving te creëren voor alle gezinsleden?

Dan is Kunstzinnige dynamische coaching iets voor jou/jullie. KDC genoemd, past heel goed bij alle bovenstaande problemen. KDC is coachen met behulp van kunstzinnige activiteiten. denk aan schilderen, tekenen, boetseren. Er wordt gewerkt aan de hulpvraag die bij je leeft. Daarnaast zijn er nog andere methodieken die ingezet kunnen worden met name SCHIP-aanpak bij (v)echtscheiding. SCHIP is het acroniem voor: Samenkomen, Conflict- en verliesverheldering, Helpend horen, Integratie en Partners in ouderschap.

KDC is geen behandeling of therapie, het is samen op weg zijn op een pad van verandering. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor jouw pad. Ik begeleid je bij het verbinding maken met je hart, je ziel, je intuïtie, je emoties, je diepste angsten, jouw kwaliteiten en schaduwkanten: alles mag er zijn. Niets hoeft, alles mag. Jij bent de stuurman of –vrouw van jouw proces.

De SCHIP-aanpak is een post-relationeel rouwtraject dat ex-partners samen doorlopen, waarin aandacht is voor datgene wat ex-partners hebben verloren, elkaars kwetsuren en het geschonden vertrouwen met als uiteindelijk doel de ex-partners opnieuw met elkaar te verbinden als ‘partners in ouderschap’.

Nieuw samengestelde gezinnen: Je bent opnieuw verliefd! En dat na een moeilijke periode, fantastisch! Je hebt besloten te gaan samenwonen na een poos. Deze ideeën worden helemaal niet zo goed ontvangen door je kinderen en ook niet door de kinderen van je nieuwe partner. Hoe moet dat nu verder? Toch gewoon doen en denken dat het vanzelf wel goed komt als je allemaal in een huis woont. Of worden de eerste deukjes in de nieuwe relatie zichtbaar omdat jullie er samen niet goed uitkomen?

Wat houdt coaching van nieuw samengestelde gezinnen in? - Heb je inzicht in de verwachtingen van je nieuwe gezin? - Hoe stel je grenzen en regels in een nieuw gezin? - Wie doet er wat binnen het gezin? Wat is de rolverdeling? - Loyaliteit en conflicten, hoe hiermee om te gaan? - Hoe heb je aandacht voor opvoeding van kinderen met verschillende ouders? - Hoe om te gaan met stiefouderschap? - Nieuwe opa en oma’s? - Ex-partners?

Dit zijn vragen die zich voordoen bij een nieuw samengesteld gezin. Soms aan het begin van een nieuwe relatie, soms pas na enige tijd. Vragen die om een oplossing vragen. Vragen waarop een antwoord wordt gezocht tijdens een training of individuele begeleiding.

Karin doet werkt vanaf twee locaties, dus altijd één dicht bij je in de buurt: Waddinxveen: In een praktijkruimte aan de Willem de Zwijgerlaan 1A Serooskerke (gemeente Veere): In een ruimte op de Ds van Wouwestraat 26.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Karindoet - Creatieve coaching uit de rubriek coaching uit Leiden is gevestigd aan de Willem de Zwijgerlaan 1A in Waddinxveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41874790.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Karindoet - Creatieve coaching zijn o.a. :