Judith van der Meer Muurschilderingen in Warmond

Judith van der Meer Muurschilderingen:

Over Judith van der Meer Muurschilderingen

Judith van der Meer Muurschilderingen valt onder de rubriek kunstenaar uit Leiden.

U wilt uw bedrijf of woning mooi laten decoreren? Dan kunt u kiezen voor een schilderij of muurschildering van Judith van der Meer Muurschilderingen. Judith is in 1995 afgestudeerd als tekendocent. Judith beleefd altijd veel plezier aan het schilderen, daarom heeft zij voor zichzelf gekozen en heeft zij haar bedrijf Judith van der Meer Muurschilderingen opgestart. Judith is al jaren werkzaam als muurschilder.

Judith is klein begonnen met het schilderen van tuinen, badkamers en showrooms. Na een tijd is Judith grotere opdrachten aangegaan en heeft zij schilderingen gemaakt voor bijvoorbeeld woningbouwbedrijven, Als doelstelling heeft Judith van der Meer Muurschilderingen om de sfeer vriendelijker te maken en mensen een prettig gevoel te geven.

Judith van der Meer Muurschilderingen kan op diverse soorten ondergrond schilderen, zoals kunststof, metaal, hout en allerlei soorten stucwerk. Judith van der Meer Muurschilderingen kan de schilderingen buiten, binnen, op plafonds of badkamers maken. Daarnaast kunt u ook bij Judith van der Meer Muurschilderingen terecht voor marmerschilderen.

Voorbeelden van schilderijen en muurschilderingen ziet u op de website http://www.judithmuurschilderingen.nl. Vraagt u Judith eens naar alle mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Judith van der Meer Muurschilderingen uit de rubriek kunstenaar uit Leiden is gevestigd aan de van Mathenessestraat 59 in Warmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23928385.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Judith van der Meer Muurschilderingen zijn o.a. :