Interlokaal Maatwerk Realisatie Sani-bouw in Leiden

Sani-bouw | Interlokaal Maatwerk Realisatie

Over Interlokaal Maatwerk Realisatie Sani-bouw

Interlokaal Maatwerk Realisatie Sani-bouw valt onder de rubriek webshop uit Leiden.

Welkom Interlokaal Maatwerk Realisatie Sani-bouw,

Wij zijn een online badkamershowroom met badkamerinspiratie en idee├źn voor het toilet. U kunt bij ons terecht voor 3D badkamerontwerpen die u zeer realistisch laten zien hoe uw nieuwe badkamer er na de verbouwing uit kan komen te zien.

Maak het badkamerontwerp beeldvullend op uw computerscherm, ervaar de uitstraling, proef de sfeer en beoordeel of alle details kloppen. Zelfs voordat er maar begonnen is met het slopen van de oude badruimte en het aanbrengen van de eerste tegel.

In onze webshop vind u meer dan 100.000 artikelen voor het toilet en de badkamer. Niet alleen sanitair, kranen, baden, douchecabines, accessoires en tegels maar ook een ruim assortiment van materialen voor de bouw en installatie. Tevens reserveonderdelen voor het uitvoeren van reparaties en als u er zelf niet uitkomt, advies door onze badkamerspecialisten.

Naast een online badkamershowroom en webwinkel bestaat Sani-Bouw uit een netwerk van ruim honderd installatie- en klusbedrijven die niet alleen sanitair en installatiematerialen, via hun eigen Sani-bouw webwinkel, leveren maar ook iedere aankoop in Nederland kunnen monteren. Natuurlijk voeren zij ook een complete badkamerrenovatie voor u uit of verrichten andere verbouwingswerkzaamheden.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Interlokaal Maatwerk Realisatie Sani-bouw uit de rubriek webshop uit Leiden is gevestigd aan de Eijmerspoelstraat 44 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14049336.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Interlokaal Maatwerk Realisatie Sani-bouw zijn o.a. :