Feel Good sport|voedingsadviesbureau in Warmond

Feel Good sport | voedingsadviesbureau : Het persoonlijk begeleiden van cliënten bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht en gezonde leefstijl.

Over Feel Good sport|voedingsadviesbureau

Feel Good sport|voedingsadviesbureau valt onder de rubriek adviesbureau in Leiden.

Sport | voedingsadviesbureau Feel Good is een zelfstandige diëtistenpraktijk met spreekuurlocaties in Warmond en Leiden. U kunt hier terecht voor het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl, maar ook voor diverse andere voeding gerelateerde ziektebeelden. Onder andere ook voor diabetes type II met het koolhydraat beperkt dieet. Daarnaast is Feel Good gespecialiseerd in voeding bij (top)sport.

Hun rol als diëtist is niet alleen het geven van verantwoorde en persoonlijke adviezen, maar ook het coachen en motiveren.

Hoe de begeleiding ongeveer in zijn werking gaat is:

- Eerste consult (hulpvraag, persoonlijke leefsituatie, huidige voedings- en leefstijl, beweging en eventuele klachten worden besproken)

- Vervolg consulten (Bespreken hoe het tot nu toe gaat, wat de resultaten zijn en/of tegen welke moeilijkheden u aanloopt. Er is ook mogelijkheid om te wegen en meten. Indien nodig wordt het advies en behandelplan aangepast)

- Eindconsult (Wanneer de behandeling kan worden beëindigd is een kort eindconsult is gewenst om de behandeling goed af te sluiten. Indien nodig, wordt er na dit eindconsult een eindrapportage naar de verwijzer gestuurd en bij de zorgverzekeraar aangegeven at de behandeling is afgerond.)

De laatste jaren is de rol van voeding (en daarmee de sport diëtist) in de sportwereld steeds groter geworden. Steeds meer sporters zijn zich er van bewust dat voeding een grote rol van betekenis speelt in hun prestaties, fitheid en gezondheid.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Feel Good sport|voedingsadviesbureau uit de rubriek adviesbureau uit Leiden is gevestigd aan de Waagdam 2 in Warmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20875220.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Feel Good sport|voedingsadviesbureau zijn o.a. :