Drone Power in Hazerswoude - Rijndijk

Drone Power: Onderdeel van Tek Power.

Over Drone Power

Drone Power valt onder de rubriek fotograaf uit Leiden.

De gezichten achter Drone Power zijn Rico van Winkel en Bob van Winkel. Rico is student Commerciƫle Economie aan de Haagse Hoge School en Bob is afgestudeerd Small Business & Retail Management aan de Haagse Hoge School.

Drone Power maakt unieke beelden!

Drone Power maakt beeldmateriaal van de hoogste kwaliteit (4K). Wilt u ook onvergetelijke foto's en video's laten maken? Dan bent u bij Drone Power aan het juiste adres. Het doel is een 100% tevreden klant en het beste eindresultaat.

Drone Power heeft veel ervaring met het maken van foto's en films vanuit de lucht en het bewerken van deze beelden. Drone Power gaat op een veilige en verantwoorden manier uitdagingen aan. De dronepiloten van Drone Power zijn door de Nederlandse overheid gecertificeerd en in het bezit van ROC-Light.

Drone Power biedt professionele lucht fotografie (foto's en video's) en video bewerking aan. Omdat het inhuren van een drone piloot en daarbij de juiste drone of camera wat kost, biedt Drone Power hiervoor een betaalbaar tarief aan.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Drone Power? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Drone Power uit de rubriek fotograaf uit Leiden is gevestigd aan de Rijndijk 119 in Hazerswoude - Rijndijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0712-048655.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Drone Power zijn o.a. :