Doho Fotografie in Leiden

Doho Fotografie: Allround fotograaf.

Over Doho Fotografie

Doho Fotografie valt onder de rubriek fotograaf in Leiden.

De drijvende kracht achter Doho Fotografie is Franck Doho. Frank is een allround fotograaf en zijn specialiteiten zijn bruiloft, portret, theater en evenementen fotografie.

Sinds Frank zich kan herinneringen, heeft hij een passie gehad voor fotografie. Er was geen moment dat hij liet schieten om een mooi plaatje te kunnen maken en tijdens zijn studie psychologie heeft hij een passie voor fotografie kunnen combineren met kennis over lichaamstaal en emotie.

Frank haalt er energie uit om tijdens een shoot de echte emotie vast te kunnen leggen en niet wanneer ze geposeerd zijn. Echte emoties zorgen namelijk voor de mooiste foto's.

U kunt bij Doho Fotografie terecht voor de volgende soorten fotografie: Landschapsfotografie, portretfotografie, musea fotografie, bruiloftfotografie (trouwfotografie), theater fotografie, marketing fotografie, natuurfotografie, evenement fotografie, dierfotografie en cast fotografie.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Doho Fotografie? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Doho Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Leiden is gevestigd aan de Janvossensteeg 36 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12859496.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Doho Fotografie zijn o.a. :