DJ Yawix in Sappemeer

dj Yawix: Bruiloften en bedrijfsfeesten.

Over DJ Yawix

DJ Yawix valt onder de rubriek entertainment uit Leiden.

U wilt de muziek die op uw feestje past. Op maat gesneden, afgestemd op u en uw gasten. Op uw bedrijfsfeest, uw bruiloft, of wat u ook viert: ik zorg ervoor dat de dansvloer op uw feest gegarandeerd vol is. Mijn persoonlijke aanpak is uniek, mijn energie aanstekelijk. Mijn filosofie: op een knopje drukken is iets anders dan de naald op de plaat zetten. Mijn optreden is niet alleen om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken. Met mij achter de draaitafel, wordt uw feest een ultiem dansbare avond waar uw gasten nog lang over napraten Van bruiloft tot bedrijfsfeest dj Yawix draait op veel verschillende feesten in partycentra, feestlocaties en discotheken.

Zo gaf hij onder andere acte de présence in Ocean Diva (Amsterdam), La France (Oegstgeest), Grachtenatelier (Utrecht), stadscafé van der Werff (Leiden) en Huize Maas (Groningen). dj Yawix draait voornamelijk in zuid-Holland, Amsterdam en Groningen.

Kortom: dj Yawix heeft zich ontwikkeld tot multi-inzetbaar talent met een herkenbare eigen stijl.

Muziekstijlen dj Yawix maakt van uw feest altijd iets bijzonders. Een feest waar uw gasten het nog lang over zullen hebben. Natuurlijk houdt hij altijd rekening met uw wensen, maar dj Yawix is gespecialiseerd in:

disco 90’s en zero’s top 40, Club, house, tech-house, latin Een feest met dj Yawix is daarom vooral een feest der herkenning.

Heeft u een vraag aan dj Yawix of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact op. 06-33689449 Bekijkt u de website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DJ Yawix uit de rubriek entertainment uit Leiden is gevestigd aan de Middenstraat 100 in Sappemeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33689449.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij DJ Yawix zijn o.a. :