Dierenspeciaalzaak Verhoog in Voorschoten

Dierenspeciaalzaak Verhoog met HART voor uw huisdier.

Over Dierenspeciaalzaak Verhoog

Dierenspeciaalzaak Verhoog valt onder de rubriek dierenwinkel in Leiden.

Dierenspeciaalzaak Verhoog staat bekend om hun uitgebreide service en advies. De band tussen u en uw dier geeft je warmte in je leven. Eigenaar Rob en zijn personeel staan voor u klaar om u advies op maat te geven met de daarbij behorende specialistische kennis.

Bij Dierenspeciaalzaak Verhoog werken echte dierenliefhebbers. Ze bieden een groot assortiment aan, voor elk dier wat wils. Voer voor katten, honden, knaagdieren en vogels. Voor vissen of speeltjes voor uw huisdier bent u bij Dierenspeciaalzaak Verhoog ook aan het juiste adres. Uw bestelling laten bezorgen is geen enkel probleem.

Tevens is er de mogelijkheid voor huisbezoeken. Dit is voor veel mensen prettiger dan gelijk een dierenarts te raadplegen. Door de laagdrempeligheid vragen klanten graag advies met betrekking tot problemen met hun huisdier bij Dierenspeciaalzaak Verhoog.

Voor meer informatie of de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Dierenspeciaalzaak Verhoog.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Dierenspeciaalzaak Verhoog uit de rubriek dierenwinkel uit Leiden is gevestigd aan de Schoolstraat 7 in Voorschoten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 071-5612430.

Diensten en producten voor dierenwinkel

Trefwoorden die horen bij Dierenspeciaalzaak Verhoog zijn o.a. :