De Verrassingsmand in Voorschoten

De Verrassingsmand. Unieke cadeaus voor particulieren en bedrijven.

Over De Verrassingsmand

De Verrassingsmand valt onder de rubriek kado winkel uit Leiden.

Wat begon als een hobby is uitgeroeid tot een goed lopende webshop. Het maken van steeds weer nieuwe, unieke, kwalitatieve en goedgevulde cadeaumanden is iedere keer weer een uitdaging. In 2012 ontving De Verrassingsmand zelfs een Award voor het leveren van hoge kwaliteit, uitstekende service en geen tot weinig klachten. Voor een passend cadeau voor een speciale gelegenheid bent u bij De Verrassingsmand aan het juiste adres!

De Verrassingsmand biedt onder andere de volgende manden aan:

- Geboortemanden

- Wolkjes babycadeautjes

- Zwangerschapscadeaus

- Luxe geschenkpakketten

- Beterschapspakketten

- Moederdag

- Trouwcadeaus

De pakketten op de website worden steeds weer ververst. Zo blijft het leuk voor de klant om even een kijkje te nemen op de website. De manden worden met veel zorg ingepakt. Tevens is er de mogelijkheid een handgeschreven wenskaart toe te voegen. Een genot om cadeau te krijgen.

Voor meer mogelijkheden, informatie, prijzenoverzicht en de contact gegevens kunt u een kijkje nemen op de website van De Verrassingsmand.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Verrassingsmand uit de rubriek kado winkel uit Leiden is gevestigd aan de Jan Wagtendonkstraat 40 in Voorschoten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 071-5617795.

Diensten en producten voor kado winkel

Trefwoorden die horen bij De Verrassingsmand zijn o.a. :