Coachingsbureau Ymodus in Leiden

Coachingsbureau Ymodus: Voor een nieuw perspectief.

Over Coachingsbureau Ymodus

Coachingsbureau Ymodus valt onder de rubriek coaching uit Leiden.

Wil je graag je contacten met anderen verbeteren, je grenzen beter leren kennen en aangeven, een verlies loslaten maar vind je dit zelf erg moeilijk en lukt het niet alleen? Een beetje hulp is nooit verkeerd en daarvoor kun je terecht bij Coachingsbureau Ymodus die jou een nieuw perspectief probeert te geven.

Het eerste gesprek is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 15/30 minuten. In dit gesprek komen verschillende dingen aan de orde. Zoals de aanleiding, wat je wilt bereiken, wat je verwachtingen zijn en mijn werkwijze. Je hoeft niet te twijfelen voor een afspraak. Je bent van harte welkom!

De bijeenkomsten duren een uur tot anderhalf uur. Tussen de bijeenkomsten zit één tot vier weken. Het kan zijn dat je in de tussentijd opdrachten mee naar huis krijgt. Ook als je niet bij mij op de praktijk kunt komen kan ik eventueel bij jou thuis komen. Hier worden wel kosten voor in rekening gebracht.

Ook kan er op verzoek de gesprekken telefonisch plaats worden gevonden. Deze gesprekken zullen wel minder effectief zijn dan face-to-face gesprekken. Door de lichaamshouding laat je veel van jezelf zien. Dit kan ik natuurlijk niet door de telefoon zien.

Wil je graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op mijn website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachingsbureau Ymodus uit de rubriek coaching uit Leiden is gevestigd aan de Mozartstraat 209 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45102451.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachingsbureau Ymodus zijn o.a. :