Caro Catering in Leiderdorp

Caro Catering: Voor al uw catering.

Over Caro Catering

Caro Catering valt onder de rubriek catering uit Leiden.

De drijvende kracht achter Caro Catering is Caroline Hoogeboom. Met veel liefde en passie kook Caroline al jaren. Caroline heeft ruime ervaring en dat zie je terug in de gerechten.

Bij Caro Catering kunt u terecht voor buffetten en catering welke thuis of locatie worden verzorgd. Kernwoorden van Caro Catering: kwaliteit, smaak en authenticiteit. Alle gerechten worden op ambachtelijke wijze bereidt en Caroline heeft het verlenen van een goede service hoog in het vaandel staan.

Caro Catering biedt diverse mogelijkheden aan zoals:

- Lunches

- Buffetten

- Afternoon tea

- Amuses

- Luxes hapjes

- Salades

Maar ook heeft Caro Catering mooie maandaanbiedingen. Deze aanbiedingen komen om de twee maanden online. Het betreft hier een buffet, waar u kunt kiezen uit een warm of koud buffet. Alle gerechten worden gemaakt met verse ingrediƫnten.

Voor meer informatie over de maandaanbiedingen, een overzicht van de mogelijkheden en de prijzen kunt u een kijkje nemen op de website van Caro Catering. Hier vindt u tevens alle contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Max van Alphen dinsdag 16 juli 2019

4,5 sterren

“Alphen aan den Rijn We hadden gekozen voor een vakantielanden buffet. Het was prima verzorgd en alle deelnemers (40 mensen) waren er super tevreden over. Het buffet werd keurig op het afgesproken tijdstip gebracht en weer opgehaald. Verschillende gerechten uit diverse landen. Zowel het warme als het koude buffet was smaakvol en er was voldoende. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Carla Oerlemans dinsdag 9 juli 2019

4,5 sterren

“Wij hebben Caro Catering ingeschakeld om het buffet te regelen voor een bedrijfsfeestje met 40 personen, en we waren weer zeer tevreden over de kwaliteit en service. Het eten werd op tijd gebracht en mooi uitgestald. Het vakantielanden buffet viel zeer in de smaak, vooral door de veelzijdigheid aan gerechten. Er was voldoende keuze uit zowel warme en koude gerechten, er was rekening gehouden met de doorgegeven allergien en er was ruim voldoende voor het aantal personen. Ook het franse dessert was erg smakelijk, en door de koelbox waarin het geleverd was nog lekker koud tijdens het opdienen. Ook is het erg prettig dat het servies en bestek aangeleverd wordt en vies weer ingeleverd mag worden. Dat scheelt een boel opruimwerk. Caroline, bedankt, het was weer uitstekend!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Caro Catering uit de rubriek catering uit Leiden is gevestigd aan de Bedrijvenweg 10EJ in Leiderdorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 071-5327103.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Caro Catering zijn o.a. :