C&M Schilders B.V. in Noordwijk

C&M Schilders B.V. is uw adres voor kwalitatief schilderwerk!

Over C&M Schilders B.V.

C&M Schilders B.V. valt onder de rubriek schilder in Leiden.

C&M Schilders B.V. is een schildersbedrijf die het schilderen als een vak geschouwd en goed schilderen als een ambacht. C&M Schilders B.V. is een ervaren schildersbedrijf die ambachtelijk en vakkundig schildert.

C&M Schilders B.V. heeft kennis en passie voor het werk wat ze combineren met innoverende producten en werkwijzen. Daarbij is communicatie en rekening houden ook heel belangrijk en de verwachtingen en wensen van de klant is ook heel belangrijk.

De soorten projecten die C&M Schilders B.V. uitvoert zijn werkzaamheden aan verschillende soorten gebouwen zoals:

- Woningen - Monumentale panden - VVE's - Woningcorporaties - Scholen - Kantoren - Jachten

Naast het schilderwerk kan C&M Schilders B.V. u nog meer aanbieden. C&M Schilders B.V. kan u namelijk ook project begeleiding aanbieden. C&M Schilders B.V. heeft een vakkundig en professioneel team welke ook veel ervaring heeft in afbouw werkzaamheden. Zo kan C&M Schilders B.V. u helpen om uw project te laten slagen.

Naast project begeleiding kunt u ook bij C&M Schilders B.V. terecht voor technisch advies en kleur advies. Zo krijgt u de goede balans van kleur in uw huis.

Voor meer informatie over dit schildersbedrijf kunt u terug vinden op de website http://www.cm-schilders.com. Wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken dan kunt u altijd persoonlijk contact opnemen met C&M Schilders B.V.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

C&M Schilders B.V. uit de rubriek schilder uit Leiden is gevestigd aan de De Hooge Krocht 75 in Noordwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23912647.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij C&M Schilders B.V. zijn o.a. :