Bst-Webdesign in Zoetermeer

Voor een prachtige website zit u bij Bst-Webdesign op het juiste adres.

Over Bst-Webdesign

Bst-Webdesign valt onder de rubriek internetbedrijf in Leiden.

Opzoek naar een prachtige Website en/of webshop? Bst-Webdesign helpt u graag. Bst-Webdesign is vanaf 2008 bezig op het gebied van het ontwerpen en maken van prachtige webshops & website's.

Bst-Webdesign biedt verschillende soorten pakketten aan voor het maken van een website, u kunt kiezen uit 5 verschillende pakketten. Tevens kunt u bij Bst-Webdesign terecht voor de extra service o.a.: 3 maandelijks onderhoudscontract van Plugins/Wordpress & 3 maandelijkse Content Management Systeem (CMS) aanpassings-contract.

U kunt bij Bst-Webdesign een complete website/webshop afnemen, maar u kunt ook bij Bst-Webdesign terecht voor: installatie van de software, waarna u zelf uw website kunt gaan ontwikkelen! Ook voor webhosting zit u bij Bst-Webdesign op het juiste adres, hier kunt u kiezen uit 4 prachtige pakketten.

Bst-Webdesign heeft als doelgroep de zzp-ers en startende ondernemers, zij hebben namelijk weinig tijd om zich ook nog eens te richten op het ontwikkelen van een website. Graag maakt Bst-Webdesign dan ook een prachtige website voor deze doelgroep, hiermee bespaart u tijd en zit u niet in tijdnood.

Kortom voor een prachtige website en/of webshop moet u bij Bst-Webdesign zijn. Bst-Webdesign gaat voor kwaliteit en dat is ook zeer zeker te merken!

Websites vertalen is vanaf nu ook mogelijk bij Bst-Webdesign: €0,12 per woord, excl 21% btw. Ik vertaal vanuit het Nederlands naar Engels en omgekeerd. En vanuit het Nederlands naar Italiaans en Omgekeerd. Bel voor meer informatie.

Ik kan u vanaf nu 3 verschillende pakketten bieden, namelijk brons, zilver en goud, inclusief 1 jaar webhosting en 1 jaar helpdesk-assistentie. Voor meer informatie betreft deze pakketten verwijs ik u graag naar de website. De websites worden ontwikkeld in WordPress.

Voor eventuele vragen kunt u persoonlijk contact opnemen, voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van Bst-Webdesign: http://www.bst-webdesign.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bst-Webdesign uit de rubriek internetbedrijf uit Leiden is gevestigd aan de Tigrisstroom 108 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40258834.

Diensten en producten voor internetbedrijf

Trefwoorden die horen bij Bst-Webdesign zijn o.a. :