Brandt for body and mind in Leiden

Voor Ontspanning & Bewustwording

Over Brandt for body and mind

Brandt for body and mind valt onder de rubriek massage in Leiden.

Mevr. Martine Brandt is de drijvende kracht achter Brandt for body and mind. Ik werk als trainer, coach en massage specialist in mijn praktijk. Sinds 2004 ben ik gestart met mijn praktijk Brandt for body and mind. Mijn praktijk is klein en overzichtelijk, ademt veiligheid en geborgenheid in een vertrouwde omgeving.

Ben je op zoek naar begeleiding of hulp omdat je last hebt van paniekstoornissen , burn-out, vermoeidheidsklachten of wil je graag weer in balans komen en je weer vol energie voelen? Zoek dan niet verder. Je bent bij Brandt for body and mind aan het juiste adres. In mijn praktijk ga ik samen met jou kijken wat voor jou de beste methode is om in balans te komen en te blijven.

De diensten die aangeboden worden bij Brandt for body and mind:

- Stress en burn-out Begeleiding, werk vanuit de regio Leiden, midden in de natuur nabij water en weilanden. Alleen de plek daar kom je al van tot rust. Samen kijken we naar wat er nodig is om beter voor jezelf te zorgen en weer plezier te krijgen in wat er toe doet. Je leert verschillende tools in te zetten op het moment dat je ze nodig hebt en leert beter grenzen aan te geven. Het coachen kan live of online.

- Stress & Burn-out Toolkit, microtraining is een 3,5 uur durende workshop. Klassikaal of Online met 30 dagen ondersteuning, die jou helpt om stress en burn-out klachten te voorkomen en/of te herstellen.

- Massage, stimuleert de doorbloeding en voert afvalstoffen makkelijker af waardoor je lichaam en geest ruimte krijgt te herstellen. Massage is uitstekend om je voor te bereiden op een inspannende bezigheid of sportprestatie. Mensen die zich regelmatig laten masseren zijn minder ziek, voeler zich fitter en genieten meer van het leven.

- Trainingen, de online training Verlangen, Verbinden, Verleiden & Veranderen. De weg naar meer zelfvertrouwen, ontspanning en zelfbewustzijn.

Mijn visie is dat wanneer je goed voor jezelf zorgt je dat terug ziet in je resultaten.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Brandt for body and mind uit de rubriek massage uit Leiden is gevestigd aan de Wagnerplein 88 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12903715.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Brandt for body and mind zijn o.a. :

Nieuws van Brandt for body and mind in Leiden

Basiscursus NLP & Mindfullnes

Basiscursus NLP & Mindfullnes

Mindfullness & Neuro Linguistisch Programmeren. De basis in 6 woensdag ochtenden voor €199