Bloemen- En Plantenshop Bert Kulk in Leiden

Bloemen- En Plantenshop Bert Kulk, de bloemist van Leiden

Over Bloemen- En Plantenshop Bert Kulk

Bloemen- En Plantenshop Bert Kulk valt onder de rubriek bloemist uit Leiden.

Bent u opzoek naar een leuke en professionele bloemist met veel ervaring? Dan bent u bij Bloemen- En Plantenshop Bert Kulk aan het juiste adres. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring met alle problemen op gebied van planten helpen.

Mijn naam is Bert Kulk, ik heb samen met mijn vrouw Diana Kulk een bloemenzaak in Leiden. In oktober 1981 heb ik mijn eerste zaak geopend aan het Leverdaal in Leiden. Hiervoor had ik al jaren gewerkt als medewerker van een bloemenzaak. Ik ben al vanaf mijn 12de bezig met bloemen.

Na een tijdje ben ik begonnen met de opleiding tot Bloemist aan het Boersma Instituut in Aalsmeer. Na het behalen van de opleiding zijn wij in 2001 verhuisd naar en groter pand ook aan het Leverdaal. Mijn team en ik staan elke dag met veel passie en plezier voor u klaar.

Heeft u nog vragen? Of wilt u nog meer over ons weten? Dan kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze website of/en Facebook pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bloemen- En Plantenshop Bert Kulk uit de rubriek bloemist uit Leiden is gevestigd aan de Levendaal 136-138 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 071-5132691.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Bloemen- En Plantenshop Bert Kulk zijn o.a. :