Bloem & Lifestyle in Leiden

Bloem & Lifestyle

Over Bloem & Lifestyle

Bloem & Lifestyle valt onder de rubriek bloemist uit Leiden.

Bloem & Lifestyle is al meer dan 150 jaar de gezelligste Bloemenzaak van Leiden met een team vol vakkennis, humor en creativiteit. Bekend van onze Freestyle boeketten geschikt met bloemen van het seizoen.

Bij ons kunt u terecht voor verschillende mooie boeketten. Zo kunnen wij u ook voorzien van trouwboeket voor een bruiloft of en rouwboeket voor een begrafenis.

Bij ons kunt u ook een abonnement afsluiten zodat u elke week van een prachtig boeket kunt genieten! Het abonnement kan worden afgesloten voor zowel particulier als zakelijk. Een abonnement cadeau geven? Ook dat kan! Wekelijks of om de week krijgt u een prachtig boeket in een wisselende vaas. Een abonnement kan al worden afgesloten vanaf €15,- per boeket!

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00

Zaterdag: 08.00 - 17.00

Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie over Bloem & Lifestyle? Dan kunt u contact met mij opnemen of een kijkje nemen op mijn website of Facebook pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bloem & Lifestyle uit de rubriek bloemist uit Leiden is gevestigd aan de Doezastraat 18 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 071-5127398.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Bloem & Lifestyle zijn o.a. :