Bewegings- en Afslankstudio B in shape in Leiden

Bewegings- en Afslankstudio B in shape uit Leiden heeft geen profiel.

Wat doet Bewegings- en Afslankstudio B in shape in Leiden

Bewegings- en Afslankstudio B in shape is een schoonheidssalon uit Leiden. Men is gevestigd aan de Pluimgras 23. Het telefoonnummer van Bewegings- en Afslankstudio B in shape in Leiden is 071-5233414.

Is Bewegings- en Afslankstudio B in shape in Leiden uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Leidenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Bewegings- en Afslankstudio B in shape in Leiden valt onder de rubriek schoonheidssalon. Een schoonheidssalon uit Leiden levert onder andere :

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Afvallen en/of afslanken op een rustige, relaxte en lichaamsvriendelijke manier. Hoe? Met de bewegings-banken van ‘B in shape’! De ‘Shapemaster’ bewegingsbanken bieden een relatief nieuwe manier van bewegen. Lichaam, spieren en gewrichten worden op een slimme manier en met de juiste belasting getraind. Doordat de bewegingsbanken elektromotorisch worden aan- gedreven ontstaat er een regelmatige en aangename manier van trainen. De resultaten zijn verbuffend! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review