Bepper Coaching en 1-op-1 Dieet in Leiden

Gecertificeerde Coach, consulent 1op1dieet, trainer Bepper Balance Methode

Over Bepper Coaching en 1-op-1 Dieet

Bepper Coaching en 1-op-1 Dieet valt onder de rubriek coaching in Leiden.

Wil je ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn om beter om te gaan met de dingen waar jij tegen aan loopt in het leven? Welke doelen je hebt en wat je gewenste situatie is? En wat je tegenhoudt om dit te bereiken? Of het nu gaat over je manier van communiceren, hoe je in je vel zit, hoe je samenwerkt, welke keuzes je wilt maken voor je toekomst of hoe je blij wordt van je zelf en jezelf gaat waarderen, je bent welkom in mijn praktijk!

Samen bereik jij meer.

Bij ons kunt u terecht voor coaching, workshops, kortlopende of langdurige begeleiding en ondersteuning bij jouw verander proces op weg naar verbetering.

Sinds kort biedt de praktijk van Bepper Coaching ook begeleiding bij het 1op1 dieet van Cambridge Weight Plan. En omdat wij breed opgeleid zijn en ervaring hebben kunnen we je professioneel ondersteunen op een uitgebreide manier, op maat, zodat het bij jouw past en voldoet aan de behoefte die jij hebt om jouw doel te realiseren.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.

Ik neem van zo snel mogelijk contact op om de wensen door te nemen en/of het maken van een intakegesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bepper Coaching en 1-op-1 Dieet uit de rubriek coaching uit Leiden is gevestigd aan de Pieterskerkhof 36 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12400150.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bepper Coaching en 1-op-1 Dieet zijn o.a. :