Bed & Breakfast The Swann Inn in Warmond

Bed & Breakfast The Swann Inn is een bed and breakfast aan het water. Ook kunt u voor boten onderhoud, reparatie en stalling bij The Swann Inn terecht.

Over Bed & Breakfast The Swann Inn

Bed & Breakfast The Swann Inn valt onder de rubriek hotel in Leiden.

Welkom bij Bed & Breakfast The Swann Inn,

Bed & Breakfast The Swann Inn is niet een doorsnee B&B, wij hebben ook een passie voor varen. Omdat wij bij de Kagerplassen liggen kunt u zelf ook varen.

Het bed en breakfast bestaat uit 1 kamer. U heeft openslaande deuren naar het water, waar u ook gebruik kunt maken van het terras/tuintje die u voor uzelf heeft. Daar kunt u heerlijk genieten van de voorbij varende boten.

U kunt bij ons ook zelf een bootje huren en varen, wij hebben de ruimte voor ong. 55 boten op het droge. Ook hebben we plaats voor een aantal boten in het water.

Niet alleen verhuren wij boten, ook repareren en onderhouden wij ze voor u.

Verder is de omgeving van het bed and breakfast ook heel mooi. U bent omringt door de plassen van de Kagerplassen, ook zit u midden in een prachtig natuurgebied.

De stad Leiden is met een kleine boot binnen 10 minuten varen te bereiken. Ook zijn Katwijk en Noordwijk bereikbaar, maar dit kunt u beter op de fiets doen.

De jachthaven:

De jachthaven Zwanengat is gevestigd in de jachtwerf 'Het Zwanengat'. Er zijn drie bescheiden loodsen. Het bedrijventerrein van de jachtwerf ligt op een eiland. U kunt oversteken met een pontje. Dit is zelfbediening. In de drie loodsen kunnen 8 tot 10 grote schepen worden ondergebracht. Ook is er ook nog een grotere loods, waar nog diverse schepen droog kunnen worden gezet. Ook is er een overdekte stalling. Meer informatie ziet u op de website terug.

Voor meer informatie of een reserveringsaanvraag, verwijs ik u door naar onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bed & Breakfast The Swann Inn uit de rubriek hotel uit Leiden is gevestigd aan de Haarlemmertrekvaart 1 in Warmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22557378.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Bed & Breakfast The Swann Inn zijn o.a. :