Bed & Breakfast Bed en Beschuit in Leiden

Bed & Breakfast Bed en Beschuit uit Leiden heeft geen profiel.

Wat doet Bed & Breakfast Bed en Beschuit in Leiden

Bed & Breakfast Bed en Beschuit is een hotel uit Leiden. Men is gevestigd aan de Beschuitsteeg 10. Het telefoonnummer van Bed & Breakfast Bed en Beschuit in Leiden is 06-44862220.

Is Bed & Breakfast Bed en Beschuit in Leiden uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Leidenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Bed & Breakfast Bed en Beschuit in Leiden valt onder de rubriek hotel. Een hotel uit Leiden levert onder andere :

Midden in het historische centrum van Leiden, aan de voet van de Hooglandse Kerk en op 50 meter afstand van De Burcht ligt B&B Bed en Beschuit. Eén appartement bevindt zich op de begane grond, heeft een eigen ingang en is aangepast aan de eisen van deze tijd. Een comfortabel 2-persoonsbed, een luxe badkamer met inloopdouche, een kitchenette met ijskast en magnetron, een TV, een cd speler en internet staan tot uw beschikking. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander hotel

  • Bed & Breakfast The Swann Inn

    Bed & Breakfast The Swann Inn is een bed and breakfast aan het water. Ook kunt u voor boten onderhou. Trefwoorden van Bed & Breakfast The Swann Inn : bed & breakfast Leiden, bed & breakfast aan Kagerplassen, bed & breakfast varen, bootreparaties, bootonderhoud, het zwanengat, boten winterstalling, boten zomerstalling.

    tel. 06-22557378, Haarlemmertrekvaart 1, 2361PB in Warmond

    Meer over Bed & Breakfast The Swann Inn contact website