Averink Boomverzorging in Leiden

Averink Boomverzorging

Over Averink Boomverzorging

Averink Boomverzorging valt onder de rubriek hovenier uit Leiden.

Averink boomverzorging valt onder de rubriek 'Hovenier' uit Leiden.

Ruben Averink, eigenaar van Averink Boomverzorging, is gediplomeerd European Treeworker en Boom Veiligheid Controleur en heeft de MBO opleiding Bos en Natuurbeheer differentiatie Boomverzorging afgerond. Met veel ervaring in bomen en passie voor het vak is elke boom of hij gesnoeid of gekapt moet worden in goede handen bij Averink Boomverzorging.

Boomverzorging is een vak apart. Veel verschillende werkzaamheden vragen om een brede vakkennis. Averink Boomverzorging is een bedrijf met veel ervaring en kennis over bomen. De wens van de klant staat centraal maar ook wordt gekeken naar wat goed is voor de boom. Een goed evenwicht hiertussen is belangrijk.

Voor werkzaamheden van planten en bomen, tot snoeien, kappen en van onderzoek tot advies staat Averink Boomverzorging voor u klaar.

Dus wacht niet langer en kijk op onze website wat wij voor u kunnen betekenen. Ook staan onze tarieven en contactgegevens uiteraard op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Averink Boomverzorging uit de rubriek hovenier uit Leiden is gevestigd aan de Pieter Bothstraat 4 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21436473.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Averink Boomverzorging zijn o.a. :