Annelies Thuiszorg in Leiden

Goede thuiszorg, dit wilt u toch ook? Meld u zich dan aan bij Annelies Thuiszorg.

Over Annelies Thuiszorg

Annelies Thuiszorg valt onder de rubriek zorg en welzijn uit Leiden.

Mijn naam is Annelies Bot en ik ben gekwalificeerd in Helpende Zorg en Welzijn 2 met medicijnen. Ik sta altijd voor u klaar vanuit de mantelzorg en thuiszorg, dit komt voort uit een christelijke grondslag. U kunt de hulp die ik aanbied zien in drie grote lijnen namelijk:

- Hulp - Verzorging - Begeleiding - Indien nodig verzorg ik ook huishoudelijke onderdelen

Niet iedereen kan altijd voor een dierbare zorgen of soms staat iemand er zelfs helemaal alleen voor terwijl hij of zij lang niet alles meer zelf kan doen. Dit is signaal dat er een thuiszorg medewerkster aan te pas moet komen. Ik werk namens mijn eigen thuiszorg bedrijf en heb partners waarmee ik samenwerk vanuit een christelijke overtuiging..

Graag sta ik u te woord en kunt u dus contact met mij opnemen, of een kijkje nemen op mijn of de website:https://www.ikzoekchristelijkehulp.nl/zorgverleners/annelies-thuiszorg_1480 website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Annelies Thuiszorg uit de rubriek zorg en welzijn uit Leiden is gevestigd aan de Borneostraat 13 a in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19628927.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Annelies Thuiszorg zijn o.a. :