Anne Rogerson - plantaardig voedingsadvies in Leiden

Plantaardig voedingsadvies voor jou

Over Anne Rogerson - plantaardig voedingsadvies

Anne Rogerson - plantaardig voedingsadvies valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Leiden.

Wil jij graag (meer) plantaardig eten? Maar ben je bang voor tekorten? Of weet je niet zo goed hoe je het aan moet pakken? Laten we kijken hoe ik je verder kan helpen!

Zoek je de juiste start om te beginnen met meer plantaardige voeding? Of eet je al meer plantaardig? Zoek je wellicht meer zekerheid dat je op de juiste weg bent? Of wil je nu echt aan de slag met jezelf?

Kies dan voor voedingsadvies per mail. je krijgt een dagboekje om in te vullen en een voedingsanalyse op basis van jouw dagboek. je gaat 3 weekdagen en het weekend aan de slag en je schrijft alles op. Ik zal je dan inzicht geven in de sterke- en aandachtpunten, inclusief advies en bruikbare tips. Daarnaast ontvang je een voorbeeld dagmenu is een persoonlijk rapport per mail.

Kosten: € 55,-

En wanneer je liever een persoonlijke tekst, advies en toelichting bij de analyse ontvangt, kies dan voor Voedingsadvies + een persoonlijke call. Hierbij hebben we een video-call van 60 minuten met elkaar. Je hebt dan de mogelijkheid direct al je vragen te stellen.

Kosten: € 110,00

En wanneer je liever samen aan de slag gaat, kies dan voor Voedingsadvies + begeleiding. We gaan dan echt samen aan de slag om jóuw ideale plantaardig eetpatroon te vinden vol rust, zelfvertrouwen en plezier!

Kosten: € 315,00

Ik geef ook Workshops & trainingen voor bedrijven en organisaties. Leer jouw medewerkers of leerlingen alle ins en outs aangaande plantaardige voeding. Of huur mij in als spreker voor een lezing of ander event. Stuur mij gerust een mail of laten we een kennismaking inplannen. Ik spar graag over de mogelijkheden!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46118357.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Anne Rogerson - plantaardig voedingsadvies zijn o.a. :