Adem en Extase in Nieuw-Vennep

Ademwerk, Ademcoaching, Klankheling, Qigong, Meditatie, Pranayama, Yoga

Over Adem en Extase

Adem en Extase valt onder de rubriek therapeut in Leiden.

ADEM EN EXTASE (30 jaar vakmanschap!)

Nistal en Ilanit helpen je graag bij: STRESS KLACHTEN: Burn-out, Ont-stressen, Energie Management, Depressie, Benauwdheidsklachten, last van emoties, slapeloosheid, onrust, angst, leren ontspannen. ZINGEVING: Wie ben ik werkelijk? Wat is de zin van mijn leven? Hoe kan ik vanuit mijn Hart leven? Wat geeft mij Levensvreugde?

In onze sessies vinden diepe helingen plaats, op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch niveau. We creëren inzicht, inspiratie, harmonie en balans.

PRIVE SESSIES: Ademcoaching, Ademtherapie, Life Style Coaching, Klankbad, Sound Healing.

GROEPS SESSIES: Workshops, Trainingen en Opleiding.

KWALITEITEN die je bij ons ontwikkelt, zowel in privé sessies als in groepswerk: Extase, Authenticiteit, van Jezelf Houden, Totale Ontspanning, Vrijheid jezelf te zijn, Emotionele Gezondheid, Energie Opladen en Ontladen, Verzachting, Loslaten, Overgave.

Adem en Extase wordt geleid door Nistal en Ilanit. Nistal is gespecialiseerd in Ademwerk, Qigong (energiewerk), Meditatie en Yoga. Ilanit is gespecialiseerd in Klankschalen, Meditatie en Yoga.

Onvoorwaardelijke liefde, compassie en totale acceptatie zijn de grondbeginselen van waaruit we werken. Met vriendelijke, liefdevolle aandacht voor wij jij (werkelijk) bent, wordt je uitgenodigd jezelf te zijn en tot bloei te komen.

Je kunt bij ons terecht voor individuele sessies, volgens afspraak. Daarnaast is er een groeps-programma dat je kunt vinden in onze agenda. Tot slot is er een ONLINE PROGRAMMA, wat deels gratis is.

We zien ernaar uit je te ont-moeten en onze kwaliteiten, ervaring en liefde met je te delen.

Geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie op de website van Adem en Extase. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Adem en Extase uit de rubriek therapeut uit Leiden is gevestigd aan de Lekpoort 14 in Nieuw-Vennep. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53817402.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Adem en Extase zijn o.a. :