Acupuncture practice Manchia in Leiden

Acupuncture practice Manchia uit Leiden heeft geen profiel.

Wat doet Acupuncture practice Manchia in Leiden

Acupuncture practice Manchia is een geneeskunde uit Leiden. Men is gevestigd aan de Breestraat 24. Het telefoonnummer van Acupuncture practice Manchia in Leiden is 06-18514434.

Is Acupuncture practice Manchia in Leiden uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Leidenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Acupuncture practice Manchia in Leiden valt onder de rubriek geneeskunde. Een geneeskunde uit Leiden levert onder andere :

Acupunctuur Praktijk Manchia is een praktijk gespecialiseerd in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en valt onder de noemer 'geneeskunde in Leiden'. Acupunctuur is van oorsprong een Chinese behandelmethode, waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gereactiveerd door middel van dunne naalden. Deze worden op de huid aangebracht in speciale punten die 'acupunten' worden genoemd en bevinden zich langs energiekanalen, ook wel meridianen genoemd. Acupunctuur gaat gepaard met aanvullende technieken zoals de Gua Sha-massage - zeer krachtig om ontstekingsaandoeningen te behandelen - kruidenremedies en cupping. Acupunctuur kan u helpen bij verschillende vormen van ziekten en symptomen, zoals acute of chronische pijn, migraine, slaapstoornissen, stress, allergie├źn, darmaandoeningen en nog veel meer. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review