Acupuncture practice Manchia in Leiden

Gregory Manchia Gediplomeerd therapeut

Over Acupuncture practice Manchia

Acupuncture practice Manchia valt onder de rubriek geneeskunde uit Leiden.

Acupunctuur Praktijk Manchia is een praktijk gespecialiseerd in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en valt onder de noemer 'geneeskunde in Leiden'. Acupunctuur is van oorsprong een Chinese behandelmethode, waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gereactiveerd door middel van dunne naalden. Deze worden op de huid aangebracht in speciale punten die 'acupunten' worden genoemd en bevinden zich langs energiekanalen, ook wel meridianen genoemd. Acupunctuur gaat gepaard met aanvullende technieken zoals de Gua Sha-massage - zeer krachtig om ontstekingsaandoeningen te behandelen - kruidenremedies en cupping. Acupunctuur kan u helpen bij verschillende vormen van ziekten en symptomen, zoals acute of chronische pijn, migraine, slaapstoornissen, stress, allergie├źn, darmaandoeningen en nog veel meer.

Wilt u meer weten over de voordelen van acupunctuur en wat Acupunctuur Praktijk Manchia voor u kan betekenen? Neem een kijkje op de website. Daar vindt u veel meer nuttige informatie en uiteraard, contactgegevens en tarieven. De aangeboden behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Acupuncture practice Manchia uit de rubriek geneeskunde uit Leiden is gevestigd aan de Breestraat 24 in Leiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18514434.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Acupuncture practice Manchia zijn o.a. :