1 mei Buffetrestaurant singles 30+

Buffetrestaurant met rondleiding en praatje

# zondag 1 mei 2011 # 16:30 - 20:30 uur # Leiden # kosten: € 36 p.p. # inclusief 3 drankjes # nog 14 plaatsen beschikbaar

lekker grillen, wokken en etenOp één avond zoveel mogelijk nieuwe mensen ontmoeten, en nog heerlijk genieten ook? Het concept van speeddaten hebben we in een cultureel en culinair, maar ook veel meer ontspannen jasje gestoken. Daarom hebben wij het volgende bedacht:

Eerst een drankje nadat ieder een plaatsje heeft gezocht. De bedoeling is om te rouleren van tafeltjes, wat prima mogelijk is in het buffetrestaurant. Een optimale mogelijkheid zoveel mogelijk mensen te spreken. Geen tijdsdruk, geen klok en zit je prima dan blijf je zitten.

We beginnen de avond met een rondleiding door dit historische restaurant en een praatje door de bedrijfsleider die de geschiedenis van het pand zal toelichten.

Daarna kun je, als je dat wilt, zelf geschiedenis schrijven door nieuwe mensen aan jouw leven toe te voegen.

Met een drankje gaan we verder kennismaken met elkaar en wat let je nu al van plaats te wisselen zo af en toe?

Rond 18 uur kun je kiezen bij de bediening welk voorgerecht je wilt bestellen. Daarna kun je onbeperkt genieten van Westerse en Aziatische vlees- en visgerechten (o.a. sushi), oriëntaalse wokgerechten en grillgerechten. De meeste gerechten worden voor je neus bereid met dagverse ingrediënten. Wij raden je aan om kleine porties te nemen en veel te combineren. Zo kun je meerdere keren een keuze maken en van plaats wisselen. Voor elk wat wils, ook voor vegetariërs. Het aanbod is enorm dus maak eerst een rondje langs alle buffetten voor je een keus maakt.

De wok- en grillgerechten worden ter plaatse bereid. Dan zie je hoe lekker vers alles is en zo wordt er rekening gehouden met je wensen. Iets langer doorbakken, extra saus, alles is mogelijk.

Maar dat is nog niet alles want er is ook een rijk gevuld dessertbuffet: je kunt kiezen uit o.a. tiramisu, crème brulée, verschillenden taarten, warme kersen, chocolade fontein, vers fruit, schepijs, kaas en nog veel meer. Kom ook eens proeven.

Koffietijd? Als je nog een plekje hebt in je maag is er keuze uit allerhande stukjes chocola, koek en taart. En natuurlijk is met elkaar naborrelen mogelijk.

Alle gerechtjes zijn klein en je kunt eindeloos combineren. zodat je vaak kunt lopen en van plaats wisselen. We hebben een prijsje kunnen afspreken van € 2 per extra drankje.

Laten we hopen op een gezellige, tongstrelende, lekkere, vruchtbare, misschien zelfs een romantische, en leerzame avond. Tot 1 mei aanstaande!

Een week van te voren krijg je een mailtje of telefoontje waar dit plaats vindt.